ibiza job centre neemt u alle rompslomp uit handen bij het vinden van personeel en werk op ibiza
IBIZA BANEN - Alles over BANEN en WERKEN op IBIZA  ibiza job centre neemt u alle rompslomp uit handen bij het vinden van personeel en werk op ibiza

WEBSITE GESLOTEN

ibiza job centre

Neemt u alle rompslomp uit handen bij het vinden van personeel en werk op Ibiza. Het is ht online portal waar werkzoekenden hun CV uploaden en werkgevers hun vacatures adverteren.

more info >>

        

IBIZA JOB CENTRE
- website opgeheven -

www.ibizajobcentre.com Neemt u alle rompslomp uit handen bij het vinden van personeel en werk op Ibiza.

Het is ht
online portal waar werkzoekenden hun CV uploaden en werkgevers hun vacatures adverteren.

Dit is ht online portal waar werkzoekenden hun CV uploaden en werkgevers hun vacatures adverteren.  - Chefs, serveersters, chauffeurs, promotors, dansers, timmerlieden, IT consultants en mensen met ieder beroep hun CV gratis kunnen registreren.

Deze alomvattende website bied werkzoekenden wereldwijd alle informatie die ze nodig hebben om hun Balearen droom uit te laten komen
Werkzoekenden registreren hun CV gratis op
www.ibizajobcentre.com en zoeken werk en onderkomen thuis vanuit hun luie stoel - niet meer voor een sollicitatie naar een onbekend eiland met je CV inde hand om de Spaanse rubrieksadvertenties door te spitten.
IJC adverteert het hele jaar door banen, zelfs in de winter als het met de overdaad op Ibiza wat minder gesteld is en het vinden van werk dan ook moeilijk is.

Voor werkgevers, neemt
Ibiza Job Centre het trauma van het vinden van personeel weg zodat de kans op een succesvolle zomer groot is. Geregistreerde werkgevers hebben toegang tot de database gevuld met op referenties gecontroleerde werkzoekenden - van bouwmedewerker en schoonheidsspecialiste tot barmedewerker.

Ibiza Job Centre opent de deur naar een brede selectie van banen, en eenmaal geactiveerd wordt er een passende CV bij de vacatures gezocht en een bericht aan de geschikte kandidaten gestuurd.
Er bestaat de mogelijkheid om een video te uploaden voor de zo belangrijke eerste indruk - een perfecte manier voor PRs, DJs, dansers en zangers om zichzelf te verkopen.
Zij beheren hun banenjacht dmv een persoonlijke
 IJC account, door te reageren op vacatures zodra daarover een email-bericht bij ze binnen komt.
Uitnodigingen voor een sollicitatie worden met een Google kaart, waarop de locatie aangegeven staat, aan de geselecteerde kandidaten gestuurd .

Ibiza Job Centre staat vol met handige links - essentile werkers informatie, dienstregelingen van Ibiza busdiensten en kaarten, telefoonnummers van taxis en nog veel meer.
De accommodatie pagina (komt in maart) stelt werkzoekenden in staat om accommodatie te zoeken vrdat ze op het eiland aankomen en degenen met huurhuizen kunnen hun advertenties direct aanbieden aan de groepen mensen die over komen om te werken.
De  advertentie-pagina (komt ook in maart) toont de beste freelancers en bedrijfsmedewerkers.

B4drijven en werkgevers zoeken Top personeel?

Een GRATIS vacature Upload geeft bedrijven de kans de service in actie te zien.
Geregistreerde werkgevers die een vacature  uploaden op
Ibiza Job Centre ontvangen een lijst met op referenties geselecteerde werkzoekenden waaruit ze kandidaten kunnen selecteren voor een sollicitatie en bovendien hebben ze toegang tot de gehele database met werkzoekenden.

Een vacature uploaden voor niet meer dan 25, die binnen een paar minuten zichtbaar is en een maand online blijft. 
Vacatures die nu ge-upload worden blijven online tot eind april zonder extra kosten.
Het is eenvoudig om advertenties te wijzigen indien nodig, niet wachten tot kranten gedrukt worden of tot de perfecte werknemer aan de deur klopt.

Ibiza Job OFFERS is een revolutionaire manier om op Ibiza te werken.

Personeel vinden kan niet nog gemakkelijker worden!

VIND JE DROOMBAAN OP IBIZA


 

Ibiza 4 all, Alles over banen en werken op Ibiza.
2006 - 2018 ibiza4all.org